KrakLog

Grit

    Eingelijk is het zover, hoera!
    Dat ik vrijuit kan zingen spreken over sla.
    –Drs. P. (Sla)

Ik heb Grit van Madrugada gekocht. Ik heb hem, toen hij net uit was laten liggen want COPY CONTROLLED en dus naar. Ik draai eigenlijk alleen mp3’s want ik draai alleen muziek als ik achter PC zit. Soms ook bij het koken, maar ik dwaal af. De copy protection zou het dus niet mogelijk maken te mp3-en en dat is naar. Bovendien heb ik geen gewone CD-speler in mijn werkkamer. Naar, naar, naar.

Ik hoorde echter dat het met die copy protection wel mee viel en besloot hem dan toch maar te kopen. Het laatste probleem was nu nog: wanneer kom ik in een CD winkel? Antwoord: vandaag, maar daarover later meer.

Grit is een waardig vervolg op Industrial Silence en The Nightly Disease. Met die laatste is echter iets raars aan de hand. Hij staat niet meer in hun discography Er zijn wat line-up changes geweest bij Madrugada, ik hoop voor u allen niet dat het daar mee te maken heeft en dat hij niet meer te krijgen is. Want een leven zonder is niet compleet 😉 Hoewel Panorama het maar een Middelmådig oppfølger vindt.

Hee, er schimmelt nog meer in de discography. Industrial Silence is uit 1999 en niet uit 2001. Hm.

Na dit wazige stukje wens ik u een goede nachtrust, ik ga in ieder geval slapen.

EDIT: Grit is dus echt erg goed en gewoon te draaien op een Plextor CD-schrijf-geval als je Linux draait.

  • Edwinek zei: Maar de vraag die ons allen op de tong brandt moet nu gesteld gaan worden: is het gelukt de MP3's eraf te rippen?
  • Freaky Master Johnson zei: Interesseerd me niet. Ik heb ze dus gekocht...maar met de Marantz DV4200 kan je ze dus niet afspelen. En deze cd-speler heeft me net even iets teveel geld gekost om er geen nieuwe cd's mee af te kunnen spelen, omdat ze Copy-controlled bevatten... Graag reactie, wat moet ik doen?