KrakLog

Ik en Boris, Boris en ik

Laat ik beginnen te zeggen dat u allemaal lief bent. Dat had ik ook in het reactieboxje kunnen zeggen, maar dan was mijn stukje van vandaag korter geweest en dat zou jammer zijn.
Helaas zijn er twee golfjes binnengekomen gisteren en vandaag zodat het even over mijn schoenen loopt. Dat is jammer, want ik heb zo gauw geen droge sokken en ik moet vanavond weg, aiai. Het goede, leuke, fijne en spannende nieuws houdt u dus nog even tegoed. Maar heb wel een leuk Borisverhaal, zij het dat het kort is, vandaar deze lange inleiding:

Boris en ik slapen in een bed, dat mag u best weten. Soms slaapt Boris aan de andere kant van het bed, kruipt hij onder een punt of ligt hij aan het voeteneind, maar vaak ook ligt hij vlak naast me, bijvoorbeeld zoals afgelopen nacht bij mijn hoofd. Zelfs zo dat ik deels bovenop hem lag, met mijn neus in zijn vacht. Zo werd ik wakker, maar niet helemaal en zag in het bolletje dat Boris heet een hoofd waar ik blijkbaar met mijn gezicht tegenaan lag. En als ik met mijn gezicht tegen een hoofd aan wakker word ga ik dat aaien, da’s een Pavlovreactie. En och wat had hij/zij een zacht haar, “goh, die boft”, dacht ik nog tot de waanzin van de situatie me duidelijk werd, ik ophield het hoofd te aaien en overging tot het aaien van Boris, ook heel leuk om te doen en laten we wel wezen, het is een stuk minder alarmerend om Boris in mijn bed te vinden dan een los hoofd…

  • Irene zei: Eh, ja, dat laatste lijkt mij ook minder. Een beetje te Godfather I.
  • aargh zei: Al denk ik dat het Boris allemaal worst zal wezen.
  • Ingrid zei: Nou meer King Boris I volgens mij.
  • majriM zei: slapen met een kat is heerlijk :-)
  • LS zei: waarom reageert er nou niemand op die golfjes? dat vraagt toch om een tegengolfje...
  • MirjaM zei: wat een mooi borisverhaal... en ach, een los hoofd, boeiend, even aaide je een zacht hoofd, en dat is af en toe best heel fijn!
  • Irene zei: O ja, die golfjes. Wat was daarmee?
  • yak zei: Die golfjes? Er is (inmiddels) drie mensen die me na staan in de afgelopen week iets naars overkomen. Dat komt allemaal net iets harder binnen nog. Vandaar.