KrakLog

Komkommeramnesie

Tsja, of het nou Dell was of Bill, ik weet het niet, maar samen vonden ze het gisteren genoeg en staken ze een stokje tussen de spaken van mijn reiskonijn. Reiskonijn doet het weer, maar van het stukje is niet heel veel over zie ik. Zoals ik zelf al reageer denk ik dat het effect verloren gaat als ik ook maar iets toevoeg aan het stukje. Zelfs mijn reactie is al gewaagd…

Dít stukje gaat echter over iets heel anders. Een klein persoonlijk ongemak. Ik heb namelijk last van komkommeramnesie. Ik lust (graag) komkommer, ik koop komkommer, ik leg de komkommer in zicht en ik vergeet komkommer. En dat is jammer want ik vind komkommer lekker. De meest recente truuk is hem op het aanrecht te leggen, direct voor de plek waar de sijplank ligt als aan het koken ben. Op die plek klinkt dan het komkommerlied:

Ik ben een lief komkommertje
Te eten ben ik grif
En als je me vergeten bent
Vermoord ik je met gif

Samen ingestudeerd, cyanide capsule gegeven aan komkommer, maar nee, weer vergeten, dus kon ik gisteren vroeg naar bed…

  • MirjaM zei: het komkommerlied is geknipt, gekopieerd en uitgeprint. op de komkommer geplakt die mijn kerel altijd zo nodig in huis moet hebben en die vervolgens glad vergeten wordt.
  • evt. zei: Hé dat heb ik nou ook altijd met komkommers. Vind je ineens zo'n drabbig ding achter in je koelkast. Ze zijn dan al giftig genoeg van zichzelf hoor. Misschien kunnen we een 'Denk aan de komkommer' hulplijn opzetten. Ik ken mensen die zo de koffie niet meer vergeten ;).
  • Anne zei: Oh, hier verdwijnen die lange groene dingen altijd spoorloos.....