KrakLog

Koffie

Het klinkt misschien gek maar ik heb geen koffiezetter. Correctie, ik gebruik geen koffiezetter. Ik zet koffie met een waterkoker en een zakje van N*scafé en wel de espresso. Dat is verschrikkelijk lekker en ontzettend makkelijk. De truuk is alleen dat je het nooit moet laten zien aan je visite. De reactie is in beide gevallen: “wat is dat nou?” Maar in het geval dat ze het niet weten zijn ze blij verrast. Twee zakjes in een mok zijn helemaal geweldig, maar laat ik er maar over ophouden, het lijkt u toch niets…

  • Pascal zei: Ik drink geen koffie, maar heb wel een koffiezetapparaat voor het bezoek. In het kader van onnodige apparaten (weegschaal, electrische tandenborstel, electrische juspers, electrisch scheerapparaat) de deur uit doen zou dit apparaat er ook bij kunnen.
  • Edwinek zei: Zolang het lekker smaakt... Alleen vind ik het wel lekker om wat af te wisselen met de espresso, de specialist heeft van die lekkere soorten. Maar ik geef toe dat het wel makkelijk is, scheelt inderdaad ruimte. Enne... Pascal, ik heb even moeten nadenkenb wat een 'juspers' is. Ik las het eerst in het meervoud: wat is in godsnaam een 'jusper'?
  • jac zei: Ha, ha, ha, ha, ha! Hij had mij ook eventjes gekost. Kijk maar eens op: http://log.krak.nl/wateenswas/000139.php en dan op: http://www.vanderknokke.nl/mt/archives/000064.html
  • jac zei: Oh, en wat de afwisseling betreft, ik drink niet vaker dan vier keer in de week koffie, dus dan wordt het nog niet niet saai.
  • Neda zei: Pascal: Oooooh, je bedoelt zo'n sinaasappel-pers-ding, maar dan een electrische. Ik had bijna het woordenboek gepakt om op te zoeken wat een 'jusper' is. :)
  • Pascal zei: jac schreef 'jus-pers', is dit de goede schrijfwijze? Of is het een sinaasappelpers(apparaat). Hmmm, ik kan jus-pers ook niet vinden. Ik gebruik het woord al sinds ik kan heugen op achteloze wijze. Het is een leuker woord dan ik dacht.
  • jac zei: juspers schopt kont!