KrakLog

Van oude dingen en mensen die voorbijgaan

Toen ik geboren werd was ik nog jong en hopla, nu* ineens 39. Op die zelfde ‘hopla’ manier ben ik inmiddels een weblog-bol1 geworden, met 1106 stukjes op de teller en dus een geschiedenis van oude stukjes. Via google komen er mensen op die oude stukjes en op sommige van die stukjes wordt nog steeds gereageerd. Zo schreef ik ooit een stukje over krullenkappers  dat in het niet valt bij alle reacties. Is ook een lastig onderwerp en dat daar nog lang over nagepraat zou worden is niet zo raar2.
Veel mensen zoeken naar plaatjes van de puberteit en komen dan bij mij. Eenmaal daar aangekomen verwachten ze ook dat te vinden waarvan De Grote Google gezegd heeft dat het bij mij te vinden zou moeten zijn, zodat geëist wordt dat ik wel onmiddellijk lever:

– zei:
ik wil nu plaatjes over de puberteit

– zei:
ik wil nu plaatjes over de puberteit
– zei:
ik wil nu plaatjes over de puberteit
– claudia zei:
ik zie nergens plaatjes kan iemand me helpen
– Mii
zei:
IK Wil plaatjes Over Pubertijd

– yak
zei:
Hoedzo, zeg wat je wilt! Gooi het eruit!

– shir
zei:

– shir
zei:
Welke site kun je plaatjuhs over de puberteit vinden?

En daar word ik (zoals u kunt zien) wel eens een beetje moe van, zodat De Grote Google weer bijdraagt aan de micro-ellende die uiteindelijk de wereld naar de verdoemenis zal helpen (dat denk ik dan weer, hè).
Maar aan de andere kant  komt er ook nog wel eens wat goeds van de dingen die je doet. Zo kreeg ik afgelopen week een reactie van Jeroen. Waarschijnlijk kent u Jeroen niet terwijl ik hem misschien wel ken, want jeroen werkt in DE BOSTENT en daar schreef ik ooit een (mini-)stukje over. Nou nee, ik schreef eigenlijk meer over hun frieten en hoe goed die wel niet zijn. Er is dus best een kans dat ik Jeroen ooit ontmoet heb, maar dat weten we dan dus weer niet van elkaar (romantisch he?).


Jeroen Werknemer de Bostent
zei:
Dankjewel voor het compliment hopelijk komt u nog eens langs voor de beste patat van Nederland!
Groetjes Jeroen werknemer de Bostent

Lief he? Meteen wel reclame, dat snap ik ook wel, maar voor een keertje mag dat wel.

* een half jaar terug
1 Vergeef me, maar volgens mij is een ‘bol’ in legertaal een dienstplichtige uit de lichting direct voor de nieuw binnenkomende lichting. Dus nog wel vers maar niet helemaal groen meer. De Dikke zegt er niet veel over, dus daar hebben we ook weer niks aan. Zijn er militairen in de zaal?
2 Mensen met krullen weten wat ik bedoel…

  • Irene zei: Dat zijn geen reacties meer, dat is een krulhaarforum. En gefeliciteerd met yaks verjaardag. Yak wás toch al 39? Nou, dat dacht ik. Ik ben niet zo goed met getallen. Neem een lekker frietje en heb een leuke dag, eventueel in omgekeerde volgorde.
  • yak zei: Och, nee, zie net dat je het zo ook kunt interpreteren, nee, ik ben nog niet jarig. Toch bedankt voor felicitaties, want het is natuurlijk best een feest dat ik nog steeds 39 ben...
  • aargh zei: Je zou nu eigenlijk even moeten controleren of die frieten nog steeds zo lekker zijn. Stond Jeroen er een half jaar geleden ook al? Dat is helemaal niet gezegd. Als je inmiddels een kapper hebt gevonden die voor fatsoenlijke krullen kan zorgen...(liefst rood).
  • Anne zei: Plaatjes? :-)
  • evt. zei: Ik denk dat je volgende friet daar nu echt wel gratis is!
  • Steph zei: Deze site heeft niks mee te maken met pubertijd!!!God voor domme kan iemand mij helpen deze site SUCKSS!!