KrakLog

Een gewone jongen…

Soms, niet vaak, vertel ik iemand die ik ken dat ik een logje heb, want het is niet geheim, ik vertel er alleen niet over, u kent dat wel en zo niet dan, dan, nouja dan niet he?
En als ik weer iemand heb verteld van mijn logje kijk in gedachten wat er nu en in de afgelopen dagen op staat, want de kans bestaat dat iemand er ook gaat kijken en wat voor indruk maak je dan met je teksten. “Ai, net een kattenkotsverhaal, da’s jammer, maar dat trekt ze wel”, dat soort gedachten.
In dat kader zat ik even terug te bladeren en kwam op deze

Thank god I'm back on solids...

foto, horend bij dit verhaal en zie ineens hoe’n gewone jongen ik eigenlijk ben: naturel chips en vanilla coke. Zal het nu maar zeggen, ik draag ook enkel basics en heb twee kinderen, een jongetje en een meisje, rijd in een … (welke auto moet je tegenwoordig rijden om gewoon te zijn, want hier houdt mijn fantasie even op) ga op vakantie naar Spanje (of moet dat tegenwoordig Frankrijk zijn) en, en, en, eh, jezus wat ben ik vervreemd van de wereld, wat is eigenlijk nog normaal tegenwoordig?

Nouja, het dichtsel van de dag dan maar?

Wiskundesommen

Een slak die wakker opklimt
glijdt slapend naar beneden
En droomt tijdens het zakken
van een roedel fijne treden

Laten we het er maar op houden dat het zo’n dag is, sterker nog het is dierendag, nog beter voor honden, poesen, cavia’s en knapperige torretjes zorgen dus!

 • Edwinek zei: Haha! Ik kwam er een tijdje geleden achter (heb ik nog over geblogd ook geloof ik) dat ik bijna geen enkele bekende Nederlander meer ken. Heerlijk. Met twee kids moet je tegenswoordig toch al gauw een people carrier hebben voor het speelgoedtransport en op vakantie ga je waarschijnlijk naar, eh, waar het toevallig heet, eentonig en goedkoop is.
 • evt. zei: Ah! Binnen het huidige onderwijs is het tegenwoordig heel normaal dat een wiskundeslakje gebruik maakt van de overtreffende trap ;)
 • yak zei: Maar die overtreffende trap is na het rijtje dood, Doderer, doodst ook niet meer het zelfde.
 • Irene zei: Een Opel Astra dacht ik.
 • evt. zei: ja, spot er maar mee en dat op dierendag. foei!
 • aargh zei: Naar Turkije meen ik, last minute, all inclusive. Of een caravan achter de Astra en toch maar naar de Ardeche
 • Petra zei: Een Skoda... Naar je tweede huisje ergens en prettige dierendag verder!
 • LS zei: Het is Egypte, voor alle zoekenden in de woestijn. All in voor bijna gratis, mét zelfs opblaasbad voor de kids en vele roedels pyramidetreden voor het huisslakje, mits hittebestendig (zie ook onder sjupan?). Rest het probleem: wat eet een sfinx op dierendag?
 • aargh zei: Heb zojuist nog even een slak in de aardbeien gezet, die waren toch al aangevreten door de kabouters.
 • henriette zei: Maakt niet uit waar je heen gaat op vakantie, als de toiletten maar vuil zijn. Wat zijn basics? Scapinoschoenen?
 • Marloes zei: Turkije inderdaad; Alanya. Of gewoon met de sleurhut naar Frankrijk, zoals altijd. Maar ik houd het op een Opel Zafira. Daar kunnen 8 personen in. Doorgaans zijn dat er 4 plus een hoop meuk. En twee dvd-schermpjes achter de hoofdsteunen van de voorste stoelen. Om het grut zoet te houden. :)