KrakLog

Twee vage dingen, een vage foto en een vage oproep

Ik ben ‘groot’ genoeg om openlijk toe te geven dat het mij niet alle dagen overkomt dat ik twee stukken afplakband opgestuurd krijg, maar in mijn beperkte is het zo dat daar meestal iets leuks aan kleeft. De dame en heren die het aangekleefde gemaakt hebben beweren zonder vrees te zijn in de jacht op zekere vanouds boerderijdieren. In ieder geval is wát ze maken weer mooi genoeg om mij in tranen te krijgen, maar dat is tegenwoordig niet zo’n kunst, dit ter relativering, want anders zou het een klein beetje overdreven over kunnen komen.
Nog een kleine tip voor de makers dezes, zet er je boekingsadres op 😉

Maar dat is nog niet alles, want om in het in dezelfde cryptische stijl te houden heb ik nu ook nog een origineel Chinees kamerscherm op mijn nestnachtkastje staan, daar heb ik geen foto van, maar ik heb wel een foto van de volle maan zoals die op mijn salontafel schijnt:

Klom ik met een trapje naar het raamkozijn
Dit is enkel maanlicht, goed he? Op de voorgrond de theemuts waar ik Boris voor aanzag.

Ben ik nu klaar? Eh, nee, want ik heb nog een oproep, namelijk voor een vrijwilliger m/v die bereid is om wat voor mij te breien. Ik kan namelijk zelf wel breien, ik kan het alleen niet regelmatig genoeg en dan wordt ‘t wel dierbaar, maar niet toonbaar. Het is iets redelijk eenvoudigs overigens.

  • cockie zei: Leefde mijn schoonmoeder nog maar, DIE kon breien...!!!!
  • aargh zei: Een volslagen onbegrijpelijk stukje natuurlijk. Maar onbegrijpelijk is ook wel leuk, dan kun je er van alles bij verzinnen. Ik hoop bijvoorbeeld niet dat je als vegetarier erg geschokt bent te bemerken dat er lafbekken zijn die zelfs op vreedzame boerderijdieren jagen. Een troost, Je kunt Boris altijd nog achter het chinese kamerscherm verstoppen als er zulke types in de buurt zijn.
  • yak zei: @cockie: in tegenstelling tot de schoonmoederfolklore kan ik ook zeggen dat ik liever mijn schoonmoeder nog wel gehad had. Weet overigens niet eens of zij zo breide, maar dat terzijde. @aargh: Om het in het vage te houden, Boris vlucht wel voor het intro van track 4, maar niet achter het kamerscherm.
  • Irene zei: Dat is een mooie foto. Ik kan wel breien, maar "if I had but world enough, and time ..."
  • Simone zei: Zelfs de tekst op de kaart kan ik bijna lezen in het licht van de maan...
  • Marloes zei: ik kan ook breien, maar alleen rechthoekig :)
  • aargh zei: Ik ben zeer gelukkig dat de muziek de nodige emoties opwekt. Waar doe je het anders voor? De jacht blijft overigens beperkt tot het schieten van digitale geitefoto's. Niet iedereen waardeert de naam en het logo overigens. Een wat starre, principiële vegetarier heeft de groep ooit bijna de toegang geweigerd. Tja ........ Nou vraag ik U, waar blijft de gulle lach,