KrakLog

Poesenbillen a go go

Catbums a go go
Soms komen dingen samen, of zoals een vroegere chef zou zeggen: “I love it when a plain comes together!”
Was woensdag bij vriendin die de loftrompet zong over het kleien van koppen (waar dan weer een rubber afgietsel van gemaakt wordt) voor poppen en als ik ergens niet immuniseerbaar voor ben is het wel enthousiasme, zeker als het om artistiekerige uitingen gaat. Heb een hoog ontwikkeld brandweermangevoeligheidsgen. Maar ach, kleien heb ik nooit echt gedaan, dus dat had weggeëbd ware het niet dat Irene de dag erop met pongomania kwam, wat samen met kleivreugde bij mij fimomanie teweeg gebracht heeft.
Al rollend, knedend en knoeiend (want dat is bij mij het creatieve proces), kwam daar de poesenkontbibs uit. En ik zag dat ik blij was. Tot ik het ‘s avonds ging fotograferen

  • cockie zei: Ik kan maar aan een ding denken bij het zien van de bums en dat is MARSEPEIN!
  • Irene zei: Nou, ik aan elegantie en ballet. ;-)
  • yak zei: @cockie: Zou er alleen niet in bijten als ik jou was ;-) @Irene: Nuja, dank zeg, maar slecht te combineren met veel MARSEPEIN ;-)
  • herman zei: moet zeggen: perfect gelukt en hang er een prijskaartje aan. Of nee, start een bestaan als linksdenkende kunstenaar met een mening. Of doe gewoon lekker je ding op je blog, ook amusant.
  • yak zei: Oei, het loopt al mis met de mening, daar grossier ik niet in ;-)