KrakLog

It’s a good time for the foto’s

Dat kan natuurlijk honderd keer zo zijn, maar dat wil niet zeggen dat ik er ook aan toe kom natuurlijk. Met dit weer? Neu, dat gaat niet lukken lieverds! Ik heb het goed naar m’n zin gehad vandaag, dan ga ik toch niet uren zitten gimpen om voor mijn logje nog wat foto’s te versieren? Nee, dan ga ik lekker met een muziekje op ‘t balkon zitten genieten van een heerlijke kop doordruk. Strakjes even een wandelingetje om oppaspoes te verzorgen en dan strakjes lekker vroeg naar bed. Wat dachten jullie daar van? Wat zeg je? Nog ergens een glas rosé er tussendoor? Dat kan, maar misschien wordt het wel port, wie zal ‘t zeggen en heel misschien wel helemaal niks. Ohja, moet nog wel even met een gieter langs alle planten, binnen en buiten. Want anders hoeft het niet meer 😉
Heb ik nog iets leuks te melden? Oh, ja natuurlijk, ik heb een nieuw access point voor mijn draadloos netwerk, maar dat interesseert u natuurlijk helemaal niks. Dat ik verdriet heb over dat ik op het balkon bijna geen ontvangst heb, is dat boeiend? Nee ook niet. Dat Boris vandaag weer een vrouwenhart veroverd heeft? Tsja, maar ik kan natuurlijk niet op Boris blijven leunen om interessant te zijn.
Ach nou ja. Morgen maar weer eens proberen.

  • cockie zei: Een nieuw access point...? Daar moet ik alles van weten!
  • Irene zei: Zeker naast een omaatje op een bankje gezeten...
  • Irene zei: Deze link hoorde er nog bij http://www.baviaan.net/MT/archief/2005/08/allemaal_in_het.php
  • yak zei: @cockie: Accesspoints zijn dingen waar omatjes in grossieren... @Irene:Tsja, nou nee, maar heb wel, toen oude accesspoint haperde, wel netwerk van buuv misbruikt. (alleen het netwerk hoor!).
  • Irene zei: O, ik mail ook altijd via de kapper hoor. Daar zit ik niet mee.