KrakLog

Theemuts

Aanvankelijk dacht ik dat er vandaag geen stukje zou komen. Want druk en niet geïnspireerd, maar bij het wakkerworden diende zich onmiddelijk een stukje aan dat ik u niet kan onthouden.
Boris is een slanke kater, niks geen theemuts, een frisse knul op ideaal streefgewicht. Dat is in bepaalde opzichten natuurlijk jammer, maar Boris mag om medische redenen niet dikker, punt.
Nu moet u weten dat ik ook een echte theemuts heb, met een theekannetje daaronder en daaronder een ook gekusseneerd mandje. Elke ochtend zet ik voor mezelf een grote kan thee (kamille voor de nieuwsgierigen onder u) en die gaat tot de lunch mee. Grappig genoeg blijft hij nog zo lang goed ook! Wow!
Ik zie mijn theemuts dus vrij regelmatig, we zijn goede vriendjes geworden, want normaal werd hij niet zo vaak gebruikt. Deden we het met zakjesbakjes omdat we verschillende thee dronken, A. en ik.

Vanochtend gaat mijn wekker en ik doe minimaal één oog open (Pavlovreactie) en zie daar tot mijn grote verbazing mijn theemuts in bed liggen, heel even maar, want heel snel veranderde hij in Boris. Heel even was Boris mijn theemuts, niet te geloven en om dit kracht bij te zetten zou ik eigenlijk een foto van theemuts moeten plaatsen, maar daar heb ik nu effe geen tijd voor.

{{Als ik de foto ga plaatsen moet ik hier nog even een gevatte afsluiter schrijven, kunt u zo lang wachten? Ik moet aan de slag.}}

  • Irene zei: Ik vond "Nu moet u weten dat ik ook een echte theemuts ben" ook al een heel goede, maar dat had ik verkeerd hineininterpretiert.