KrakLog

Heen en weer

Vaak gaat het goed, maar niet altijd hoor. Het gaat met ups en downs, maar meestal ziet u hier de downs niet (tenminste dat hoop ik, want ik laat ze niet bewust zien).  En dan denk weer aan de fraaie woorden van de late puber Waters:

Up and down.

But in the end it’s only round and round.

En hoewel dat mooi klinkt (wat ook helpt) heb je er uiteindelijk ook weer niks aan.
Gisteren ging het even niet zo goed, vandaar dat u pas nu een stukje krijgt. Ik was moe en dat moet je niet doen. Die moeheid was overigens mijn eigen schuld, ook nog. Als we de zegeningen tellen zijn iig weer wat buisjes goed doorgespoeld. Een zucht geeft lucht en een traan geeft, tsja wat geeft een traan? Ach een traan geeft helemaal niet, want het hoort erbij.
U zult ook wel gemerkt hebben dat dit stukje helemaal nergens naar toe gaat. Een van de redenen daarvan is de ergernis jegens de virus-en-algehele-protectie-suite die zich maar half met mijn toestemming, als een waar virus mijn reiskonijn in aan het wurmen is. Waar dat reiskonijn vandaan komt? Dat vertel ik u morgen.

  • Irene zei: Een zucht geeft lucht aan een hart vol smart (zei mijn moeder). Daar kwam geen traan in voor, maar daar is wellicht een ander rijm voor te bedenken. Op traan rijmt van alles.
  • aargh zei: Jee, hoe kan ik zo nou op vakantie? Weet je wat, ik stuur je een kaartje! Ze hebben daar op RĂ¼gen denk ik geen danseressen met wapperende jurken, maar er is vast nog wel iets anders te krijgen dan zonsondergangen aan zee. (Met roeiboot).
  • ton zei: 'n Traan laat het even gaan.