KrakLog

Uwtensilien 2 e en slot van 2


Het plaatje heeft er natuurlijk niks mee te maken. Dat zal ik alvast zeggen. Maar u wilt weten hoe het allemaal goed komt tussen mij en de kroontjespen. Dus dat zal ik eerst vertellen.
De lepel, met handige duimgreep heeft namelijk een nadeel t.o.v. de kroontjespen. Hij wordt namelijk heet en daardoor is hij moeilijker oraal te reinigen. En gezien ik geen keukenrol heb staan op mijn werkkamer is dat een significant probleem. Het is dus weer helemaal goed tussen mij en de kroontjes pen. De roerlepel met handige duimgreep is weer naar boven en wordt gebruikt voor de zakjeskoffie, de spatel van gisteren om te roeren in de doordrukpotjes. Kwam het toch weer goed. Fwiew!
De foto hierboven is natuurlijk ook weer fijn, hoe een plant zich laat beschermen door een verkeersconus. Overleven, dat is wat telt, voor een plant dan he!

  • Pascal zei: Die plant die doet maar wat.
  • cockie zei: Ik noem een 'rode verkeersconus' altijd 'pylon'. Maar 'rode verkeersconus' is ook mooi. Vooral met een plantje erin.
  • aargh zei: Ach ja, af en toe moet je gewoon even wat nieuws uitproberen. Ik roer wel eens koffie met een theelepeltje, maar ik kom toch altijd weer uit bij de echte (Blokker)koffielepel
  • ton zei: Probleem met de kroontjespen en de keukenrol is dat er vezels tussen het kroontje kunnen blijven steken. Voor de andere kant is er natuurlijk helemaal geen keukenrol nodig: gewoon aflippen (of hoe je dat ook noemt als je 'm tussen je lippen afveegt).
  • yak zei: Aflippen en uitmonden. 'T klopt ;-)
  • Ingrid zei: Ik vind het redelijk imponerend dat jij zo'n spannend fueilleton (spelling ?) kunt schrijven over een kroontjespen, en dat het dan ook nog goed komt aan het einde.