KrakLog

Tattoo (1)

Ik weet dat u toch al klifhangt, maar omdat ik de primeur hier wil plaatsen, kan ik het niet veel langer uitstellen. Ik heb vandaag namelijk iets belangrijks gedaan (of ga dat doen, als u dit heel vroeg leest). Iets symbolisch en daar houd ik normaalgesproken niet van. Ik zal het toelichten.
A. hield niet van tattoo’s en ik wilde er noless twee. Een op iedere schouderkop, links een ‘L’ en rechts een ‘R’. En omdat A. dat niet fijn vond, heb ik dat nooit gedaan. Het zat ook niet diep, het leek me alleen leuk. Dat iemand naast je in de sauna de ‘R’ ziet en zich afvraagt of er aan de andere kant een ‘L’ staat, of andersom. Meer eigenlijk niet.
Nu is A. er niet meer en kwam dus automatisch (niet meteen, want zo diep zit het niet) de tattoo kwestie weer omhoog. Alleen had ik nu een motief om iets anders te doen, dan alleen een ‘L’ of een ‘R’. Iets wat meer gekoppeld is aan A., een soort monument ofzo.
En dat is vandaag dus gebeurd (of gaat gebeuren), maar kan er nu nog geen foto van plaatsen. Dat kan… juist ja, morgen pas! (of zal ik eerst op de kroontjespen terugkomen, u mag kiezen)

  • Edwinek zei: Het meest fascinerende aan tattoo's vind ik nog de mensen eromheen. De zetters bedoel ik dan en hun dubieuze etablissementen. Ben zeer benieuwd naar je relaas. Die L en R kun je trouwens altijd nog op je voeten laten zetten, handig als je van die L en R sokken hebt. Voor extra effect kun je ze dan ook nog verwisselen.
  • Irene zei: Vlak erna ziet het er nog niet uit. Doe eerst de kroontjespen maar, en dan de tattoo over een week of drie.
  • aargh zei: JNeem die kroontjespen dan maar mee, voor tussen de tanden.
  • yak zei: Welnee, het deed helemaal geen zeer!
  • yak zei: Oh, en Irene, het ziet er nu al goed uit. Zal ik dan toch morgen maar vast wat laten zien
  • ton zei: Je had de tattoo natuurlijk ook met een kroontjespen kunnen laten zetten (in het kader van efficiĆ«nt loggen).