KrakLog

Zonnetje!

Kijk da’s nou lekker. Een zonnetje, bomen die daardoor weer eens naar binnen kijken in plaats van grijsgroenig op hun plekje te blijven staan en lieve pluiswolkjes die vrolijk rondhangen om het een beetje spannend te maken hoe lang dit gaat duren. Niet slecht dus en dat valt in goede aarde hier.
Even denken, hoe heet dat ookweer, angorafobie? Nee, heb niets tegen konijnen, het was dus iets anders, maar wat ik wilde schrijven is dat ik gisteren in de stad was en dat is op zaterdagmiddag geen briljant idee, dat wil zeggen, voor mij, nu. Die drukte viel een beetje bovenop me en drukte me in een minder vrolijke hoek, waarschijnlijk ook door het 13e fenomeen.  Gisteren was dus niet zo’n goede dag.
Dus zon is heel welkom, rug is weer goed en ga vandaag eens lekker de zooi opruimen die door rug is blijven liggen, ben dan altijd zonnetje in huis!
(Ik zou hier graag een foto bij plaatsen, maar die zitten nog op camera en Boris ligt op schoot, ben dus even immobiel.)

  • Neneh zei: Rustig aan dus..... (laat die zon maar schijnen)
  • aargh zei: Op zaterdag die stad in, dat moet je ook niet doen. Kom toch naar Hoogeveen! Hoewel.... ook nog agriafobie misschien? En bij eventuele kwalen in het vervolg een Boris op de aangedane plek plaatsen.
  • yak zei: 10 d.d.!