KrakLog

Holy kou!

Het recept voor een dagje bed en vertroeteld -willen- worden:

Neem een avond (zoals de afgelopen avonden waren), een terras, prettig gezelschap, een jas, trek die jas uit en neem plaats op het terras.
Consumeer, bij voorkeur iets alcoholisch, al kan met koffie begonnen worden. Rustig in laten trekken, het duurt een paar uur voordat de kou echt vat kan krijgen op (liefst door fietstocht bezweette rug).
Gun de pijn een nacht de tijd om zich te manifesteren en geniet.

Nouja, geniet van het -verlangen- vertroeteld te worden. Gaan we weer over op alarmfase 3 voor wat betreft tranen: Het is vandaag drie maanden geleden dat A. en ik hoorden1 dat zij longkanker had. Ik heb even wat op mijn logje uit de dagen daarna zitten lezen en had moeite om het droog te houden, begrijp nu iets beter waar het medelijden van mensen vandaan kwam. Dingen zien er aan de binnenkant zo anders uit dan aan de buitenkant. Zo lijken de drie maanden eerder een half jaar en de tijd daarvoor een ander land.
Maar laten we afsluiten met dat het heel goed met me gaat. Zoals gezegd heb ik deze week een aantal dagen lekker gewerkt, krijg ik mijn leven weer aardig op poten en heb het, voor het grootste deel van de tijd, aardig naar mijn zin. Zelfs zo naar mijn zin dat ik voor het eerst sinds maanden weer eens een cigaar gerookt heb (en hij was lekker!).

1= Hoorden op vrijdag 13 mei dat ze longkanker had, ik heb de dag erna pas het stukje geschreven…

  • Irene zei: Ik ben blij dat het goed gaat, maar een sigaar is voor mij wel zo not done. Ik weet niet of ik hier nog terug kan komen. Als je nu belooft het nooit meer te doen?
  • yak zei: Eh, okay, dat wil ik wel beloven. Ben ik daar ook weer vanaf!
  • aargh zei: Ik zie niet veel tv maar van de kinderen hoor ik wel eens wat. Er bestaan programma's waarin mensen om te winnen allemaal vreselijke dingen moeten doen. Zich in het zweet werken, ontberingen lijden zoals kou vatten, en dan nog even een sigaar roken of een handvol maden eten of zoiets afschuwelijks. Jij zou een sterke kandidaat zijn.
  • Edwinek zei: OK, weer overstappen op pijp dan maar?
  • Irene zei: Handje maden any time! Hoi!
  • ton zei: Die enkele sigaar moet toch kunnen, Irene! Geniet alsjeblieft op de momenten dat dat kan.
  • yak zei: Genieten gaat ook anders: http://log.krak.nl/wateenswas/genieten.jpg