KrakLog

Geen tijd, geen tijd!

Heb vandaag geen tijd voor een stukje en medeloggers zullen zien dat ik niet reageer vandaag! Wat ben ik dan aan het doen, zult u zeggen? Welnu, dat is geheim! Geheim? Ja, geheim!
Maar je had toch helemaal geen geheimen voor ons? Waar haalt u dat nu weer vandaan? Ik barst van de geheimen, maar dit is een geheim waar ik u expliciet van op de hoogte stel. Eentje waarvan u nu weet heeft. Met ergens de belofte dat ik later zal verklappen wat het inhield. Een soort van klifhanger.
Ik zeg een soort van klifhanger, want de reden dat het geheim is, ligt daarin besloten dat ik het voornamelijk niet vertel omdat ik niet weet of het doorgaat. En als het niet doorgaat, sta ik voor joker als ik zeg dat ik het ga doen. Dus als ik er niet op terug kom, heb ik het niet gedaan, zal ik maar zeggen.
Dus…

  • Irene zei: Succes.
  • cockie zei: Mrow!
  • aargh zei: Dat is nou net de reden waarom ik mijn geheime plannen altijd rondbazuin, dan moet ik wel gaan doen wat ik iedereen heb wijsgemaakt dat ik zou gaan doen, anders sta ik voor joker.
  • yak zei: Grappig, als een niet-poesen-liefhebster Mrow! zegt, klinkt het als Praw! Heb nu lunchpauze, dus kan even op mijn eigenlog reageren, maar niet lang dus.
  • aargh zei: Komt het al een beetje op gang, dat geheim? Ik zal maar een beetje porren, anders wordt het niks. En dan krijgen we er nooit meer wat over te horen, die gedachte vind ik onverdraaglijk! En die smoesjes van geen tijd, daar geloof ik dus geen snars meer van, het is overal yak yak yak.
  • Irene zei: Aha. Lunchpauze. Dat betekent een baan. Je bent op proef bij een eh es denken ja een uitgeverij. Die hebben altijd heel lange lunchpauzes, zodat het personeel tijd heeft om links en rechts weblogs te lezen en overal te reageren. Dat is het. Ik heb goed geraden, he, ja toch? Ja?
  • yak zei: Nee, fout, zie boven.