KrakLog

Vliegen

Er zijn een hoop manieren om te vliegen. Sommige duur, andere goedkoop, sommige veilig, andere gevaarlijk, sommige legaal, andere strafbaar. Zo kun je met iets1 op uit het raam springen (illegaal en gevaarlijk) of je kunt naar de andere kant van de vieze plas vliegen (duur en relatief ongevaarlijk).
Ik heb gisteren weer zo lekker gevlogen. Ook legaal, ook relatief ongevaarlijk en zelfs, bij herhaald beoefenen van deze vliegkunst, nog goed voor de gezondheid ook.

Mijn manier van vliegen is eenvoudig, maar het lukt niet altijd. De techniek bestaat uit het nemen van een grote aanloop en als je geluk hebt, dan vlieg je. Het gebeurt regelmatig dat het niet meer wordt dan een grote aanloop, maar gisteren vloog ik weer, niet hoog, ik vraag niet veel, maar och wat vloog ik. Heerlijk.
Vanavond weer proberen? Proberen kan altijd.

1 Ik kan wel heel stoer doen, maar kom niet op de naam van ‘t spul, kom hoe heet het. Ah, ja, lysergic acid diethylamide-25

  • cockie zei: Ik doe dat ook. Precies op dezelfde manier. Ik kan me nog herinneren dat mijn vriendin en ik ondekten dat we allebei konden vliegen, maar zij bleek een andere techniek te hebben. Zij steeg rechtstreeks op.
  • yak zei: Ach ja, die was ik nog helemaal vergeten, die had A. ook op haar repertwaar, zij het in beperkte mate (gelukkig).
  • cockie zei: Je wilde ook nog een keer iets schrijven over luchtkastelen van Ton Lebbink. En ik zou je helpen herinneren.
  • V@nM@n zei: Ik moet me die manier van jou eens eigen gaan maken, want de pleen is ook niet alles.
  • aargh zei: Is dat de manier van Lucy in the sky? Ik weet snachts precies hoe ik moet vliegen, gewoon met mijn armen, en dan heel goed concentreren. Anders zak ik. Overdag heb ik die concentratie niet.
  • yak zei: 's Nachts, die ken ik ook ja. Maar die manier van vliegen heeft iets zorgelijks, op de een of andere manier. Wat je zegt, je zakt zo makkelijk weer. Nee de hierboven beschreven manier is veel veiliger en vraagt een ander soort concentratie en als het meezit (zoals gisteren, vandaag ging niet door i.v.m. HP6) komt die vanzelf.
  • Edwinek zei: Hihihi, bij het lezen van 'met iets op' dacht ik eerst aan een helm en de kans dat dat zin zou hebben...
  • Edwinek zei: Oh ja, en natuurlijk de HHGTTG methode: throw yourself at the ground, and miss.