KrakLog

Bekentenissen van een himalayarund

Tsja, ooit begon KrakLog als een logje van jac, tot jac een docu zag over de Himalaya en daar zag hij fonetisch-naamgenoten. En omdat jac altijd zo moest lachen om mensen die zich ineens Yoop gaan noemen leek het hem wel leuk om over te gaan op yak, dus vanaf die dag heet hij yak.

Na een kleine twee jaar van ups en downs heeft yak zijn vorm gevonden en ook nog een lief lezerspubliek op bezoek. Een leven zonder logje is een beetje ondenkbaar geworden. Yak vindt zijn weblog zelden een blok aan zijn been of anderwijs een belasting. En in razende vaart stevent KrakLog op zijn drie jarig jubileum af!1

Op een zekere dag bleek dat Mw. Krak (de echtgenote van yak) longkanker had. Dat was -ook voor KrakLog- een hobbel, maar juist het feit dat het logje doorgehobbeld is zonder noemenswaarde onderbreking of verandering heeft yak het gevoel gegeven of doen behouden dat er voor hem leven is na haar dood.

Op zaterdag 11 februari 2006, een gedenkwaardige dag, krijgt KrakLog eindelijk zijn langverdiende ondertitel. De belangrijkste redenen dat dit zo lang geduurd heeft zijn: besluiteloosheid en luiheid om het technisch te realiseren. Vanaf 11 februari 2006 heet dit log: KrakLog bekentenissen van een himalayarund.

EDIT: 14 februari 2009, inmiddels een hele tijd verder, yak is verhuisd, woont samen met vriendinnetje U en is gemiddeld erg gelukkig.

1 De kans is heel groot dat als u dit leest we de 3 jaar al gepasseerd zijn. Dit is namelijk nogal een verwaarloosd deel van het weblog. Sorry 😉 En ja, we zijn straf op weg naar de vijf!

  • Edwinek zei: Woh! Wat is dit een traag formulier, kan me niet eens bijhouden bij het typen!
  • jac zei: Of je tiept snel, of en dat is waarschijnlijker, breekt de opacity je op. Als er meer klachten komen overweeg ik die opacity eruit te gooien, met alle esthetische consequenties van dien.
  • Tara zei: Heb geen flauw idee wat voor website dit is (Krak.nl ken ik niet), zelfs nu ik de colofon heb gelezen. Ik was op zoek naar info over de Schotse comediant Billy Connelly: ben ik helemaal weg van, en ik kwam zo hier terecht. Via een zoekmachine krijg ik ruim 50.000 mogelijkheden, maar eer ik de juiste website eens heb gevonden.. Dus jac, help me een handje (zo ja, dan weet ik in ieder geval 1 zinnig iets van deze site), jij kent hem ook dus weet je er vast wel eentje. Alvast bedankt!
  • Mijanou zei: ...al googlend (ja, ja, ook dat behoort nu tot de nederlandse taal) op het woord: "unbelievable". Kom je zomaar terecht op krak-log. Da's toch ongeloofwaardig... raaarrrr maar waar!
  • ivo zei: ja ik ben hier ook met zoeken beland maar die ben ik alweer vergeten omdat ik hier zoveel gelezen heb... erg leuk..
  • MARIA zei: Yak is een erg handig wood voor als je aan het scrabbelen bent.