KrakLog

De grote DHL, leer je buren kennen, pakjestombola

Okay, ik ging dus nog een volledig toetsenbord bouwen. En daarvoor waren nog twee dingen nodig (om van drie naar 65 toetsen te komen): schakelaars en een plaat (zie afbeelding boven), bovendien waren de kattenbrokken op en die moeten we tegenwoordig online bestellen omdat de dierenarts ze niet meer kan krijgen, zucht. Drie pakjes op een dag, als dat maar goed gaat1

Ik was niet thuis2 dus ik was benieuwd waar ik e.e.a. op moest gaan halen. Voor ik thuis was, kreeg ik al een mailtje dat de kattenbrokken bezorgd waren op 198, leuk want daar wonen net nieuwe buren, kan ik die ook meteen een handje geven3. Brokken opgehaald en naar huis gebracht, liggen er twee briefjes van DHL, op twee verschillende adressen (t.w. 244 en 196) een van de twee is een bedrijf en ik was al laat, dus ik gooi brokkenpakje in de gang en ren naar bedrijf. Daar was iemand aan het overwerken, gelukkig. Alleen bleek dat pakje niet voor mij te zijn maar voor 210, het briefje was dus perongeluk bij mij in de bus gegaan. Kan gebeuren. Ik langs 210 briefje afgegeven met de boodschap dat er nu nog iemand was op 244, maar straks niet meer (zij blij). Daarna naar 196 om tweede pakje op te halen, was wél voor mij, waren de schakelaars.

De plaat was er dus nog niet. De tracking van het pakketje gaf aan: ‘shipment on hold’…

Maar om acht uur was hij er alsnog. Tracking rammelt, DHL rammelt, maar dat wisten we al. Nu lekker gaan solderen!

 

P.S. Voor wie dat interesseert, de RSS feed wordt nu keurig aangekondigd als het goed is.

Notes:

  1. Natuurlijk ging dat niet goed
  2. Dat is ook alweer zoiets, gaat dat goed (nee dat gaat niet goed). Ik voel me er niet schuldig over trouwens dat buren de pakjes aan moeten nemen, want omdat ik aan huis werk ben ik meestal de Sjaak voor de hele buurt
  3. De vorige bewoners zag ik pas toen ze vroegen of een van de aan de straat geparkeerde auto’s van ons was, omdat de verhuiswagen geen plek had… voor de wegverhuizing (zo’n buurt, of ik ben zulke buren, dat kan ook)
  • Irene zei: Zo ingewikkeld ook allemaal. De feeds werden herkend, feedbro deelde mij tenminste net terecht mee dat ik al geaboneerd was ;-)
  • yak zei: Zucht... Ach... Wee.. Ach nouja. Beter beter dan minder beter toch?