KrakLog

Antwerpen ’12 deel 5 (koffie en bier)

We zaten dus op de verkeerde punt, mijn hand deed zeer, mijn zij deed zeer en mijn gevoel voor richting was ernstig gekwetst. Wij verbeten ons en liepen naar de andere punt, langs het Park Lane Hotel dat nog eens flink gromde en daarna hard giechelde. Ik liep onderwijl te oefen en te eh-ah-en. Je leert je verwondingen kennen door de grenzen ervan te verkennen, eawh-oeh.

Caffénation daarentegen zat er goed bij, een fraai groot pand (maar zonder lampje aan douchestang in de wc). Eerst maar intensieve handreiniging. Het aanbod voor pleisters kon ik afslaan en twee dubbele ristretto’s verder waren mijn zenuwen voldoende gekalmeerd. Nieuwe taxatie van de schade: zere ribben, schaafwond aan pink. Zere duimnagel links en een nieuwe, mijn rechter duim was ontzet. De smartfoonduim die eenhandig smartfonen mogelijk maakt was in zijn bewegingen beperkt. Niet gebroken, dus bier was de oplossing, daarvoor was het echter nog te vroeg. Vóór de lunch geen bier, bovendien moesten eventuele inwendige bloedingen gestelpt zijn. Pijnstillers waren geen optie, want dat combineert niet met bier en als ik moest kiezen was het eenvoudig. Ach zolang je nog bier verkiest boven pijnstillers ben je er niet heel slecht aan toe was mijn eigen taxatie. Richting schelde dan maar…
(Lees verder in deel 6 (Lo más importante de la vida))

  • Irene zei: Wat is dat met dat lampje aan douchestang in de wc? Had de vorige lokatie dat wel? Een gemis, dat is zeker.
  • yak zei: Ik heb me suf gezocht, ik moet er een foto van hebben, maar kan 'm niet vinden.
  • Simone zei: Sax spelen op het dak van deze auto lukt je nog steeds met zere ribben...chapeau ;-)