KrakLog

Acquisitie op basis van deze site is niet gewenst

Ik werd gebeld. Vanaf een vaste lijn, dat gebeurt wel vaker tegenwoordig. Ik ben dat niet meer gewend, ons belt ons, mobiel. Maar dit was een vaste lijn. Prima, maar kans dat het verkoop is neemt toe naar mate de lijn vaster is. En ja hoor, iemand wou mij een website verkopen. Nu begrijp ik dat ergens wel, want zo lang het geduurd heeft voordat KrakLog het weer deed, zo nog langer duurt het voort met de website van mijn bedrijf. Want daar kom ik niet aan toe, ik heb het te druk, dus daarom. En bovendien, kijk eens naar de staat van het schilderwerk van een huisschilder of ruik eens aan de adem van een tandarts1.

Koude aquisitie is iets wat je moet liggen. Mij ligt dat niet en ik had de indruk dat het deze meneer ook niet lag. Hij had gehoord dat hij zich niet moest laten onderbreken, maar ik ben een meesteronderbreker als het gaat om dit soort gesprekken. Ik zei dat ik zélf webbouwer was en ik dus niet geïnteresseerd was. Het leek alsof hij daar niets van begreep. Hoe kon dat nou. Had hij KvK gegevens die niet klopte met de werkelijkheid? Nou zeg! Ik ben dan vriendelijk-maar-ik-heb-meer-te-doen, dus als een stuk vochtig vuurwerk2 siste het gesprek uit. Ik hoop dat ik hem niet ontmoedigd heb, want ik weet zéker dat er mensen zijn die wél met enthousiasme zitten te wachten op een koude beller. Echt!

Notes:

  1. De mijne uitgezonderd, die heeft haar zaakjes op orde en is denk ik een van de leukste tandartsen op aarde
  2. Damp squib