KrakLog

Wandelpad

Als je wandelt, gewoon in Nederland, dan word je geconfronteerd met de mate waarin je generaliseert, invult, vooroordelen hebt. Bijvoorbeeld dat er in de randstad alleen maar asfalt is. Toegegeven, er is heeeel veeeel asfalt, ook nog veel klinkers, veel saaie bermbebossing waar je niet veel aan hebt, bijna geen plekje waar het dominante geluid niet dat is van langsrazende auto’s, maar toch, er zijn ook wandelpaadjes waar je niet op gerekend had. Paadjes waar je niets hoort dan vogels met opspelende hormonen voor de tweede leg. Paadjes die wild begroeid zijn door laat-maar-gaan-bomen en -struiken. Paadjes die zelfs niet illegaal per fiets begaanbaar zijn al is je bike nog zo all terrain. Zo kan ik een wandeling van Breukelen naar Woerden van harte aanbevelen. Op het einde daarvan is een tripje naar het Bierhuys aan te raden, naar verluid 135 speciaalbieren, je kunt het slechter treffen na een wandeling.

P1430286

  • aargh zei: Het zijn leuke snippertjes, maar het zijn wel snippertjes hoor Krak, dat kun je toch geen vooroordeel noemen. Maar een lekker biertje bij een mooie snipper is nooit weg.
  • Simone zei: 135 speciaalbieren...keuzestress?
  • yak zei: @aargh: Klopt, maar als je er niet meer in gelooft, is het weg. @Simone: is altijd een probleem ja, terugkomen de enige oplossing.