KrakLog

Volgend jaar doe ik tegels!

Ik ben een lessez faire tuineur: “Als het wil en doet, dan mag het.” Alleen als het uit de klauwen loopt bemiddel ik1. Er liggen flink wat steentjes in de tuin. Als ik mij niet vergis zijn het waalkeitjes, iemand die daar van houdt zal gaan kwijlen, voor mij zijn het gewoon klinkertjes. Die steentjes lagen er al en zorgen er voor dat wij ook nog de tuin in kunnen, da’s wel zo leuk. Verder staan er nog wat overblijfselen van A.’s balkontuinweelde, die het wonder o wonder nog immer uithouden ondanks mijn slechte zorgen. Sterk spul. Wij hebben geen enkel tuingereedschap dat uit eigener beweging geluid maakt en dus ook geen hogedrukspuit. Kortom, ik ben tevreden, wat zeg ik, in mijn nopjes met onze tuin.

Des te gekker om iemand woest met z’n strimmer in de weer te zien om een volledig kaal plaatsje van z’n laatste uitstekende sprietjes te ontdoen. Rare jongens, die bootmensen.

Notes:

  1. Dan wel meedogenloos, dat moet gezegd
  • irene zei: O fijn, een tuin zonder motorherrie. Goed 'bezig', yak :-)
  • mark zei: volgens mij heeft hij jouw versie van low-level gardening gewoon anders opgevat yak :) ik mis de berichten over sieb! alles ok met sieb?