KrakLog

Soms ben ik dom

Dan doe ik dingen die me in een mum van tijd al spijten. Als je mazzel hebt kun je het nog terugvoeren op iets dat vroeger nuttig was. De tafel voor een teveel dekken als het kind uitgevlogen is of de partner er om de een of andere reden niet is. Andere keren is het iets dat je vroeger zus deed, en nu zo en dus dat je het dan perdomgeluk weer zus doet, met alle consequenties van dien.

Vroeger (inmiddels best wel een tijdje geleden) had ik geen baard. Als ik lui was en een dag of wat geen zin had om me te scheren, haalde ik een droog scheermes langs mijn keel zodat wat er op de rest van mijn gezicht groeide opzettelijk leek. Inmiddels is dat dus opzettelijk en hoeft de keel alleen wat korter gehouden te worden dan de rest, dus daar gebruik ik de baardtrimmer voor. Toet baard, keel, nee hals heet dat, hals stoppels. Werkt prima.

Kom ik thuis van vakantie (trimmer bleef thuis) pak ik (in plaats van de trimmer) het scheermes en doe ratsch, AUW wat gek dat doet zeer, Ratsch, AUW AUW dat is vet pijnlijk. Schratsch, waarom is dat zo gevoelig? Schuurratsch, oh, waarschijnlijk omdat hals daar niet meer aan gewend is. Toen was meer dan de helft klaar, maar het brandde, het BRANDDE! En dan moet er toch iets opgesmeerd. Wauw, wat is het menselijk lichaam toch knap in het ervaren van pijn. Volgende keer weer de trimmer.

P.S. Nelson liep net over het toetsenbord en wilde u dit nog toevoegen: “yhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nqaXD$$$$$$$$$$$$” Ik weet dat u het fijn vindt om dat te lezen

  • aargh zei: Zo. Dat is geen kattepis!
  • Yak zei: Kattepi$$$$$$$$$
  • ton zei: Een kat en krabben... Ik zie een mogelijke samenhang.
  • Branwen zei: Auw, pijnlijk. Die baardtrimmer, zet u daar altijd consequentie het juiste stukje op? Of heeft u ook al eens uw baard in twee├źn gedeeld? (deed mijn paps eens, helaas is er geen foto van gemaakt) Nee? Ach, misschien iets voor een volgende domme bui. ;) In ieder geval, sterkte. Ook voor Nelson.
  • yak zei: Laat ik het zo zeggen, mijn baard is wel eens ongepland heel kort geworden.
  • Simone zei: Wat een gedoe zeg, laat al je haren toch lekker groeien en af en toe de schaar erin ;-) Wat bedoelt Nelson hier nu mee $$$$$$$$$$$$$$ ??