KrakLog

Pillen

Ach het is het bekende verhaal, yak en pillen. Och het ging zo goed allemaal. duidelijke afbouw van pijn. maandag de hele dag fijn gewerkt en toe… Het begon in de nacht van maandag op dinsdag. Ik werd om een uur of twee wakker, want ademen deed zeer. Nou nee, zeer is niet het woord. Ik U wakkermaken, of ze wat paracetamolletjes kon halen voor mij, dit alles in de taal die Oehoeh-Aaaah’s zou kunnen heten, met een Nederlands accent.

De volgende ochtend, de huisarts aan de telefoon: oh, nee dat is heel normaal, ik heb wel wat lekkers voor je.
Apotheek, diclofenac, ‘s avonds: hap en naar bed, en snurken, heel hard snurken, apneuen, een uitgedroogde tong vanwege blijkbaar gedwongen open mond en hele boeiende dromen waarvan ik er een aantal pas in de loop van de dag als zodanig ontmaskerde.
De nacht erna maar weer terug naar de molletjes, minder effectief, maar veel efficiƫnter.

  • Branwen zei: Leveren die drugsdromen dan geen wonderlijk materiaal op voor verhalen? Bijvoorbeeld voor op uw blog? Ik noem maar iets. Maar serieus: Beterschap jochie.
  • Irene zei: Yak ziet er idd wat wazig uit ...
  • yak zei: Nee, meer relatieconflicten ;-) Maar ik beloof een mooi kerstverhaal, bij dezen!
  • yak zei: Wat heb ik nu weer beloofd!?!
  • Simone zei: Naproxen zou bij deze heftige pijn beter voor je zijn dan Diclofenac, want heeft veel zware bijwerkingen en kan hartproblemen geven. Daar is veel onderzoek naar gedaan. Je huisarts zou beter moeten weten! Goed dat je weer over bent gestapt naar de paracetamolletjes.
  • yak zei: Zal bij volgend bezoek ook melden dat ik er niet echt fijn op reageer. Zal ook naproxen noemen als alternatief. Hoorde dat in het zkh bij ribbenkneus 4x2 paracetamol wordt gebruikt. Alternatieven genoeg dus. Zal niet zeggen dat ik nooit meer mijn ribben ga kneuzen, daarvoor ken ik mezelf te goed...