KrakLog

Eindig nooit de titel van een stukje met het woord ‘uitstel’

Want voor je het weet heeft het uitstel betrekking op veel meer dan de keuzestress. Zo niet logje dan wel wat? Oh dingen, werk bijvoorbeeld, veel werk, maar ook foto’s1 en nou ja, eh… dingen2. Maar er is ook goed nieuws.

We hebben namelijk een babymerel in de tuin (en geen kat). Merel is dik en wordt nog druk gevoerd door z’n ouders. Tevens hebben we (mogelijk de zelfde vogel) een studeer-merel die een liedje van één noot heeft, maar daar tegenwoordig af en toe wel een klein coda-tje aan plakt van brwewerwerwlwlewelwel. Die komt er wel.

Verder heb ik hier fijne koffie staan3 ik heb een krakeling 4 gegeten. Als u nog nieuwsgierig bent naar iets of iemand, stel een vraag in het blokje hieronder, want ik weet het eventjes niet.

Notes:

  1. Zoals foto bij stukje. Is een opname van 128seconden vanaf de brug bij Tivoli (meen ik)
  2. Om Terpen Tijn te parafraseren
  3. Simon Levelt Indonesia uit mokkapotje
  4. met suikerkorreltjes, hoewel ik ook gladde in mijn trommeltje heb