KrakLog

Een BOEH in wording

Er stond een fotograaf van het type waar ik me graag door mag laten intimideren. Minutenlang keutelen en  keuvelen en andere dingen die met keu beginnen voordat je de foto neemt. Briljante composities waarschijnlijk, of gewoon twijfelkonten. Hij stond dit te fotograferen. Dat was dan wel weer erg leuk. Ik weet niet of hij het om de zelfde reden leuk vond als ik, maar ik had ook wel trek in die foto.

Moest ik nu naast deze fotograaf gaan staan en ook moeilijk gaan doen, of gewoon even snel knippen. Het werd het laatste1 maar kon het toch niet laten hem te bedanken. Tot mijn grote genoegen verwarde dit hem2, helaas heb ik toen niet meer gewacht tot de BOEH echt kwam. Gelukkig kan  ik om die reden blijven denken dat die er uiteindelijk ook echt kwam.

Notes:

  1. Vandaar dat het hoofd van de man precies in het midden zit daar zit het scherpstelvakje en ik nam dus geen tijd om na de focus te hercompositeren.
  2. Bijbels geïnspireerd als altijd:Welaan, laat Ons nederdalen en daar hun taal verwarren
  • Simone zei: Heb je enig idee wat hij gaat doen met die groene kabel?