KrakLog

zagen

Hier was tegeltje heel

Een tijdje geleden schreef ik een stukje over bovenstaand tegeltje en het lot dat dit tegeltje boven het hoofd hing. Dat wil zeggen, ik maakte er een ware klifhanger van:

Ik begin vandaag met een klifhanger, bijna letterlijk zelfs, al is het
hier een buitenvensterbank. Het is maar zo’n 2½ meter vallen dus dat
valt wel mee (no pun intended). Kijkt u goed naar dit tegeltje.
Onthoudt dit tegeltje. Hier kom ik namelijk nog op terug. Pas als de stijeiger weg is kan ik het vervolg maken, dus heeft ook u belang bij de voorspoedige ontmanteling van de Burka.

Inmiddels is die Burka allang weg, goddank, maar ik heb gewacht met de ontknoping omdat een zekere dame Aargh mij vroeg haar te tippen dat dit om de ontknoping van een klifhanger ging en zij was op vakantie. Ik geloof dat ik bij deze aan de herinnering voldoende heb bijgedragen, dan nu de ontknoping.
Wat er namelijk voorspeld was en gebeurde was dit:

Wiede wiede wagen
Om er even later zo uit te zien:

Da's pech, randje weg!
Hoe wist ik nou dat dat zou gebeuren? Ik zal het u vertellen, nee, ik heb een beter idee. Ik maak er weer een klifhanger van. Gun mij ook eens een lolletje!

  • Edwinek zei: Nou ja, na dat zagen was dat tegeltje toch zichzelf niet meer geweest...
  • aargh zei: Kijk, dat vind ik nou attent. Ik neem aan dat dat randje iets anders in de weg zat, maar wat? Hadden ze trouwens die verfvlek niet meteen even weg kunnen frezen?
  • Irene zei: Ik snap het allang. Jullie krijgen daar een speciaal hoektegeltje dat geschikt is om mussen onder te houden.
  • commentariaten zwijgen altoos. zei: een tipje van de sluier opgelicht ????