KrakLog

yak probeert u zo veel mogelijk van dienst te zijn…

Ach, ik mag best eens een logje copieren toch? Ik vind van wel.
Mw. Krak is de daVinci code aan het lezen en kijkend in mijn lijstje van google zoektermen zie ik deze staan: “Negentien +getal +afbeelding“. Daar word ik toch een beetje huiverig van. Wat is er met negentien afbeelding getal?
De vraag: “wat is een diepspoeler“, beantwoord ik daarentegen weer erg goed, met afbeeldingen en al.
Geshockeerd was ik daarentegen dat ik ook gevonden word door iemand die zoekt naar: “gleuven“. Da’s niet goed.
Verder ben ik nog authoriteit op het gebied van: “finland en export“, “smint“, “deegslierten“, “dierentuin amersfoort glas” en “Pieke Dassen“.

Tot slot blijk ik het repositorium voor oude kinderliedjes als: “de bezem, de bezem” en dat al sinds 2 september 2003!

  • Irene zei: Waarde collega! Uw verwijzing naar "diepspoeler" leidde tot fascinerende lectuur. Ook de andere googlefinds aldaar waren bijzonder interessant. Hierbij nog een meer internationaal gerichte bijdrage over dit onderwerp: http://fistfulofeuros.net/archives/001191.php. Het verband met de Da Vinci code zag ik niet onmiddellijk. Is dat een boek dat men maar beter op het toilet kan lezen, of dient men het erdoor te spoelen? Misschien een suggestie voor het onderwerp van een volgend proefschrift? :-)
  • yak zei: Geachte medevertegenwoordiger van de body of knowledge op internet. Te beginnen met heer Da Vinci en zijn veronderstelde code, ik ben ca. 1 etmaal onbestorven weduwnaar geweest toen genoemd boekwerk hier over de drempel kwam. Het schijnt 'het waard' te zijn geweest, maar het belangrijkste effect was een zekere paranoia naar alle vormen van cryptografie of mogelijk cryptografische boodschappen. Vandaar de reactie op 'negentien +getal +afbeelding. Vlak en diepspoelers, het blijft een belangrijk onderwerp. Waarbij ik huiver als ik lees over internationale richtlijnen. Ik vrees dan dat de openbare-toiletten-lobby het gaat winnen en we weer aan diepspoelers vast komen te zitten. (niet letterlijk)
  • commentariaten zwijgen altoos. zei: de bezem, de bezem. wat doe je er mee ? wat doe je er mee ? je veegd ermee je veegd ermee de vloerrrrrrrr.
  • commentariaten zwijgen altoos. zei: oeps!!!! met een t veegt beter!!!!!