KrakLog

Yak en Mw. Krak nemen groot besluit

Het is nog niet 200% definitief, maar wel vrijwel zeker. Wij krijgen bovenstaande heer erbij. Hiermee komt onze poesenstand weer op drie. De hoop is dat dit de dominatieproblematiek vermindert of in ieder geval verlegt (soms heb je behoefte aan ándere problemen).
Mijnheer in kwestie is een Abessijn en we gaan hem a.s. zaterdag aanschouwen. Hoe het kwam? Ach we waren bij de direnarts voor de jaarlijkse inentingen (van poesen, niet van ons) en hadden het even over genoemde dominantieproblematiek.
-Ach, ik heb nog wel een dominante heer voor jullie, grapte de assistente.
En van één kwam ander en nu is het dus zo goed als rond. Voel mij of ik blind date heb (dat denk ik tenminste want ik heb nog nooit een blind date gehad) en alle gevoelens die bij beginnende verliefdheid horen, ook de vervelende.
Ik houdt jullie op den hoogte!

  • Ingrid zei: Spannend zeg, stoer type vind ik die nieuwe.
  • Edwinek zei: Heeft deze heer ook een naam? Als Abessijn zou Haile Zekatje wel aardig zijn. Hmmm, AbessiniĆ«, eeuwenoude cultuur, geraffineerde keuken, dreadlocks!
  • Irene zei: Wat een schoonheid. Het moet trouwens "ik hout" zijn ;-)
  • yak zei: Mijn spelling is vandaag op vakantie. Zie ook commentaren hieronder. Ik ga er eventjes vanuit dat het tijdelijk is. Anders kan ik altijd nog een schommelhaak en lang touw opzoeken.