KrakLog

Hoofdpijnbier en doppen

Heeft iemand de wetenschap over hoofdpijnbier? Ik was gisteren op een feest waar Dommelsch geschonken werd. U en ik hebben allebei twee pilsjes op, zijn niet super laat naar bed gegaan en werden super brak wakker (ik iets brakker dan U). De vraag is nu: wat maakt bier hoofdpijnbier, met Brand hebben we het ook trouwens.
Een ander punt was de luide muziek. Mijn gehoor is wat raar of beschadigd op een manier dat als er veel herrie is, ik mensen niet meer kan verstaan. Neem drie barkrukken zet mij op de middelste en ik kan het gesprek, dat zij die links en rechts van mij zitten, niet verstaan.
Nu verlang ik niet naar nog meer gehoorsellende dus het feit dat de muziek er errug hard stond was niet erg welkom. ‘Blijkt nou? Bij de gardarobe geven ze gratis oordopjes weg. Nog wel de beuk op de borst, maar ik versta iedereen prima. Vanaf vandaag dus altijd oordops bij me, u begrijpt en U helpt me herinneren.

  • aargh zei: Een vileine cocktail dus, hoofdpijnmuziek, hoofdpijnbier en daarbij ook nog de jaartjes, jaja die tellen mee. Kopje thee, Bach en om 10 uur naar bed, dan kun je nog jaren vooruit ;-) (ik blijf het belachelijk vinden hoor, muziek met oordoppen)
  • yak zei: De grootste grap was (bedacht ik net bij het eten van een boterhammetje) dat ik een gesprek dat vijf meter verderop gevoerd werd kon verstaan. Waarschijnlijk omdat de heren die dat gesprek voerden dusdanig moesten schreeuwen in elkaars dove oren.
  • ton zei: Waren die mensen links en rechts wel aan het praten?
  • yak zei: @ton: liever doof dan paranoia ;-)