KrakLog

Niet alleen kommer en kwel

Kwilludankendaarvooohooor

Boris had het veel slechter kunnen hebben, bijvoorbeeld als U hartje zomer mijn leven in was komen wandelen. Dan zouden de uithuizige dinsdagen wel heel lang zijn geweest, want dan zou de zon niet binnen hebben geschenen. Nu is het lekker koel en komt de zon de kamer weer in. Ook zonder mijn handwerk heeft Boris het dus vreselijk naar zijn zin.

Dan vroeg lichtjuf gisteren nog naar het wel en wee van Poeseke. Tsja, dat blijft altijd lastig, want Poeseke is een prinsesje en dus heb ik met mijn huiselijke variant van de RVD te maken. Die heeft het volgende bericht goedgekeurd:

,,Prinses Poeseke maakt het goed, al wil zij wel aantekenen dat de staat van onderhoud van haar plas en poepgelegenheid1 zorgwekkend is en wordt de staf verzocht daar meer en frequenter energie in te steken”

Ik zal dat ter harte proberen te nemen. Maar ik lees eruit dat ik mag zeggen dat ze het prima heeft. Als je minder knuffelig bent, mis je ook minder waarschijnlijk.
Terwijl ik dit schrijf is het overigens donderdag en de eerste niet-dinsdag sinds de maandag waarop de eerste dinsdag viel, ik kan u zeggen, dat valt zwaar.

1 het zijl (zeil dus) van mijn hal, een bak is niets voor prinsesjes

  • Lichtjuf zei: Nou Boris, uit de foto van gisteren sprak ook niet alleen maar kommer en kwel, eerder puur genot.
  • Frank zei: Zie ik daar nou een big smile van genot op dat koppie?
  • Cockie zei: Zijl van jouw hal moet met ei maar ik neem het je niet kwalijk, het komt allemaal daar haar. ;-)
  • aargh zei: Het moet af en toe donderdag zijn om des te meer van de dinsdag te kunnen genieten. Overigens is het vandaag vrijdag, lijkt toch ook wel goed, niet?
  • Edwinek zei: En vrijdag af en toe is ook niet slecht. Tot straks!
  • Branwen zei: Die poema van je ziet er goed en gelukkig uit hoor. Maarre, krijgen we ook eens een foto van hare majesteit Poeseke te zien?
  • Petra zei: En wees gerust achter de donderdag schijnt de dinsdag...