KrakLog

Vreemdgaan onder je oksels

Je hebt er twee, en eigenlijk kun je er niets mee. Soms kunnen ze spontaan besluiten onwelriekend te worden en om dat tegen te gaan rol, spuit of smeer je er een soort impregneer tegenaan.
Vanochtend werd ik wakker na een rosé/witte wijn binge1 en ik rook ineens in mijn bed een luchtje dat ik niet kende. Hemel, waar komt dat vandaan, ik zal toch niet onbewust aan de rol5 zijn geweest2? Gelukkig wist Boris het luchtje snel te vinden door zijn neus te volgen en zijn behoefte om het weg te wassen en bleken het mijn oksels te zijn. Ja, echt, het waren mijn oksels.
Niet ik ben vreemd gegaan, maar mijn deofabrikant doet vreemd, zomaar een (klein) luchtje veranderen, boosaarden! Onnodige veranderdrift. Ik heb zelfs begrepen dat Zwitsal niet meer naar Zwitsal ruikt. Barbaren.

1 Fijn woord, binge, spreek uit bindzj3
2 Ich will da sein, wenn es passiert!
3 Het zal wel een Freudian slip4 zijn maar ik tiepte het perongeluk met een ‘m’
4 Merk sloggi
5 Ik zal u een leuk commentaar wegjatten, ik was natuurlijk aan de rol geweest.

  • aargh zei: Wil ik hier net iets over Zwitsal neerzetten, staat dat er ook al, op de valreep. Hoeveel vrouwen besnuffelen nu argwanend hun echtgenoot, die niet meer naar baby maar naar parfum ruikt? Ja barbaren zijn het.
  • Edwinek zei: Misschien reageert rosé in voldoende hoge doses met deodorant? Overigens zweer ik bij Nivea for men in de stickvorm. Geweldig, je kunt je oksels helemaal dichtplamuren. Geen geur kan nog ontsnappen.
  • ton zei: 'n Bar baren, dat lijkt mij een zware bevalling!
  • yak o.z.l.r.k. zei: Valt mee hoor ton, het is een minibar ;-)
  • Irene zei: Jamaar Edwinek. Komt het er dan aan de zijkanten niet uit? Het moet toch ergens naar toe, natuurkundig gezien?