KrakLog

yak is een beetje stukjes

Oeh, wat ben ik laat vandaag. Heeeeel laat. Want, ach, durf ik het wel te vertellen, en ik maak me ook wel wat zorgen, nee wacht ik zal een helder stukje schrijven.

Gisteren was ik op de Parade, leuk, fijn enzomeer. Fiets in de stalling, maar stalling is dicht als je er na half drie komt. Flauw maar waar. En dus, ben ik naar huis -gelopen-, fijn dat ik geen taxi genomen heb. Word altijd erg blij van het niet nemen van een taxi. Maar was dus errug laat thuis en aangeschoten lopen is best lastig, vraag het maar eens aan een geraakt konijn.

Vanochtend -ging- mijn wekker, maar ik trok me er niets van aan. Om 13.00 uur ben ik uit bed gerold, maar op gang komen was er niet zo bij. Het is nu half zeven en ik ga maar een hapje eten, om vervolgens mijn arme lieve fietsje op te gaan halen. Zou hij zich zorgen maken?

  • Simone zei: Jahah... tuurlijk!
  • Irene zei: Vlug maar, voor de stalling weer dicht is.
  • Edwinek zei: Uitstekende beslissing, geen ergere domper op een leuke belevenis dan een taxi na. En lopen is lekker. Ik wou zeggen lopen kicks ass, maar dan moet je wel erg extreem marcheren.
  • Petra zei: Geen taxi nemen is hier in Beegden geen kunst. Maar naar huis lopen dat is pas knap. En hoe is het met je fiets?
  • yak o.z.l.r.k. zei: Fiets en fietsenpaps maken het goed ;-)