KrakLog

Autoerotiek

Voor alle mannen die nu denken dat dit stukje over voiturisme gaat: u kunt nu afhaken. Ik heb namelijk niets met automobielen, behalve dat ze je van A naar B kunnen brengen met een aanzienlijke snelheid.

Nee dit stukje gaat over scrubzout, kent u scrubzout? Het werkt als volgt: u legt uw vochtige handen op het scrubzout en met het aanhangend zout scrubt u uw lichaam af/in/jegens. Als u een van uw nabestaanden bij u hebt kan die de moeilijk berijkbare delen voor zijn/haar rekening nemen, met als tegenprestatie een vergelijkbare wederdienst, onder het motto: Aai skrup joor bek, joe skrup maajn.
De volgende stap in het proces van het scrubben is het vinden van een geschikde douche (in dit geval was hij bijgeleverd) om de massa van half oplossend scrubzout en de vermalen bovenste huidlagen, aangenaam af te spoelen. (De juiste tekst daarna is: Oh, wat zacht!)

Allemaal heel fijn, maar het ontregelt nu wel mijn leven. Ik kan niet meer van mezelf afblijven. Mijn schouderkoppen, wauw! (Zo zacht) De binnenkant van mijn onderarmen, phoeh! (Moejes voelen!)

In de auto terug was het al begonnen, we zeiden niets, maar keken af en toe beschaamd weg als we door de ander betrapt werden. Tweepersoons autoerotiek in de, eh, auto.

  • Edwinek zei: Een soort schuurpoeder dus. Persoonlijk hou ik het bij Vim (zeker sinds versie 7 uit is ;-)
  • aargh zei: Naar binnen toe wordt het steeds zachter, maar zorg wel dat er een randje overblijft om de boel bij elkaar te houden.
  • Cockie zei: Ik heb zo mijn eigen methode...
  • Petra zei: Cif! En dat laat ook geen witte vlekken na op de autobekleding...
  • evt. zei: Waarom moet ik bij scrubben door nabestaanden toch steeds aan mummificatie denken?
  • Pascal zei: En ik moet vooral aan jeukende benen denken.
  • Anne zei: erotiek is soft... toch?