KrakLog

Paradise by the notebook light

Paradise by the notebook light
Ik heb best een lieve paps, hoewel hij net als ieder mens niet genoeg stil zit. Maar kijk deze foto is wel leuk. Die avond had hij zo lang stilgezeten dat we samen in het donker zaten, met alleen het licht van het reiskonijn (mag ik niet op jagen). Heerlijk.

Naschrift van yak of hoe het met de laatste liedjes/loodjes gaat:

Het werd ook eigenlijk niks. Dus eigenlijk was het wel goed.
Het een na laatste nummer dat nog moest, met groots arrangement was aan de basis niet helemaal goed. Toch moest ik daar maar mee werken, dus na een uur of tien werken, maar vooral hangen en wurgen, was er iets waar ik, als ik mijn best deed, mogelijk blij mee zou kunnen zijn geweest, ware het niet dat de software toen dacht:”Welnee, dat kan veel beter en omdat je belangrijke delen toch nog niet hebt opgeslagen, knal ik er gewoon uit om het te forceren.”

Dus ben ik maar naar bed gegaan, vandaag lekker uitgeslapen, heerlijk fris op en nu maar eens bezinnen wat ik met dat nummer ga doen 😉

P.S. Ik ben er erg luchtig onder, maar dat wil niet zeggen dat ik blij ben met tips over hoe ik het had kunnen voorkomen… die weet ik namelijk alweer.

  • aargh zei: Dat was natuurlijk k*t En het kan altijd beter.
  • Irene zei: Wat een prachtig sfeerbeeld. Wat is vergeleken bij zo iets moois één nummer dat nog niet helemaal naar wens is ...