KrakLog

Straatjetella

Een ongekend dieptepunt
Ik schreef al eens eerder over het spammapje van Gmail. Dertig dagen wordt spam bewaard, wat betekent dat als je die 999 door dertig deelt, je het aantal spamberichten dat ik gemiddeld per dag krijg op mijn Gmail berekend hebt: 33.3.
Nou, eh, nee, het zijn er meer. Want ik krijg tegenwoordig vrij veel ‘andermans-commentspam-stuur-mij-een-mailtje-als-er-reacties-zijn-spam. Hoera!

Verder gaat het hier goed hoor. Ik ben de opnames van woensdag aan het voorbereiden, heb daartoe een kabel tien keer ingekort om te kijken of het daar aan lag. Het restant gaat nu gewoon de vuilnis bak in. Heb wel weer kunnen oefenen met solderen 😉

Verder ben ik vandaag erg gelukkig met het feit dat mijn stem (inclusief falset) van E2 tot A5 loopt (of E tot a3 als u van die notatie houdt). Toegegeven, die E en die a kun je niet echt meer zingen noemen, maar in een koortje valt dat niet op. Verder heb ik nog een Barry White register ontdekt, waarmee ik tot G1 kan komen (49Hz), heb niet echt goed grip op dat register, maar dat groeit wel. Het zou natuurlijk heel fraai zijn als id het BW register aan mijn normale stem kan breien, want dan zou ik meer dan vier octaven tot mijn beschikking hebben. Maar laten we daar maar niet van dromen.

En voor de liefhebbers van Jabberwocky heb ik hier nog wat bijzonders:

  • aargh zei: Koortjes zijn inderdaad heel geschikt om gebrek aan controle minder te laten opvallen. Maar wees nog een maandje een beetje zuinig op je stem aub
  • Mees zei: 4. Hoe zit het met spam? We doen ons uiterste best om te voorkomen dat u ongewenste berichten ontvangt. Gmail bevat een geavanceerd spamfilter dat voortdurend wordt verbeterd. Met de knop Spam rapporteren in Gmail kunnen gebruikers ons hierbij helpen. Met deze knop wordt spam uit het postvak verwijderd en wordt waardevolle informatie verzonden naar het Gmail-team dat werkt aan de blokkering van spam.
  • evt. zei: Ik ben benieuwd of dat tellertje wel verder gaat dan 999. En beweegt die Dalek zich nou in het Barry White register?
  • Cockie zei: Smooi geworden hier.
  • yak zei: @Evt. Teller staat nu op 1015. @aargh we doen alleen veantwoorde dingen, het was de Dalek die zo moest hoesten hoor ;-)