KrakLog

Kattenbakloos

Hela, zoals het er nu uitziet kan ik mijn kattenbakken wegdoen. Poeseke heeft hier nu al dagen het rijk alleen en gaat nogsteeds niet op de bak. Ik laat ze nog wel even staan hoor, al was het alleen al omdat de muur erachter wat smoezelig is. Maar echt nodig zijn ze niet meer.
Kreeg nog twee keer een SMS waarvan de laatste aangaf dat hij even niet kon SMSen omdat hij de zee op ging en hij niet wist of zijn prepaykaart in GB werkte, maar dat het goed met hem ging en ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik kan u wel zeggen trouwens dat de taal van Kapitein Haddock flink gekuist is hoor, de taal van Boris kan ik hier echt niet afdrukken. Ik twijfel ondertussen weer of dit wel een goed idee was, maar goed, beslissing is beslissing, toch?

  • Irene zei: Je hebt hem toch niet echt het zeegat uit laten gaan!? Je weet toch hoe het met de Pantippel afgelopen is?
  • yak zei: Je wou toch niet zeggen dat je Boris ezelsoren vindt hebben he? En bovendien ik ben er inmiddels weer uit! Het is beter zo, wie was Boris eigenlijk?
  • Ingrid zei: Ik geloof er helemaal niets van.
  • Simone zei: Oh wat leuk, ik krijg ook een SMSje van Boris...wie had dat gedacht. Hij vindt het goed dat ik binnenkort een stuk met hem meezeil, hij kijkt er zelfs naar uit, want hij voelt zich af en toe wel een beetje alleen op de Noordzee en kan wel wat gezelschap gebruiken. En ik moet nog de groeten aan je doen en hij zegt ook nog dat hij je helemaal niet mist en dat hij zich daar eigenlijk wel een beetje schuldig over voelt, maar dat dat komt omdat hij zo geniet van dit grote zeilavontuur en dat hij voorlopig niet meer in een huis op de wal wil wonen. Hij zal je wel blijven SMSen en hij belooft dat hij z'n taal wat zal kuisen.