KrakLog

Oud, Joepie!

Soms vind ik het vervelend dat bepaalde software niet draait onder Linux of Win98, want dat is het enige dat ik in huis heb en ik heb ook geen plannen om dat te veranderen (tenzij natuurlijk). Maar op het ogenblik vind ik het wel heel erg fijn dat ik Google Earth niet kan gebruiken (want minimaal Win2000), dat scheelt me namelijk ontzettend veel tijd. Om u te beschermen heb ik ook geen linkje naar genoemde software en beschrijf ik ook niet wat het is, want dan gaat u er allemaal tijd aan kwijt raken. Neem het maar van me aan, u bent gelukkiger zonder.
P.S. Ben nu wel benieuwd of nieuwe bezoekster E. hierop gaat reageren, want die is waarschijnlijk een nachtrust armer en geokennis rijker.

  • cockie zei: Ik heb ook geen Google Earth want Windows 98 en dat gaat echt niet samen zoals ik merkte ;-( (Nieuw spul is in de bestelling!)
  • Irene zei: Gelukkig kunnen we gewoon even googlen op "Google Earth". Goh wat mooi allemaal en zo handig. Had je nu maar een up to snuff versie, dan kon je ook eens kijken.
  • evt. zei: 't is zo verslavend dat ik nu pas op je weblog kijk (22.21) en ik moet ook nog inpakken.
  • dick zei: En toch is Google Earth fantastisch! (en gratis) Dikke aanrader!
  • yak zei: Ik weet het Dick, ik weet het. Het is echt zelfbescherming. Ik ben zo iemand die geen woord op kan zoeken in een woordenboek zonder daar een middag in te verdwalen.