KrakLog

De voorlopige conclusie

Na er een etmaal overheen te hebben laten gaan geloof ik dat ik wel bewondering heb voor Rowling, dat ze Harry van een lulletje heeft laten uitgroeien tot een eikel, zodat als hij aan het einde van de serie het loodje legt, het voor iedereen een drievoudige opluchting is.
Goed boek overigens, een echte pageturner 😉

  • aargh zei: Heb hem toch nog maar even gekocht voor E. Die kan hem dan nog mooi even page-turnen (daar is ze trouwens erg goed in, beter dan ik) voordat ze zaterdag op vakantie gaat. Ik lees wel gewoon de laatste bladzijden. Om mee te kunnen praten.
  • yak zei: Voor jouw dan de tip: begin op blz. 518. Voor E. de tip, lees niet verder dan blz. 518 tenzij je tijd hebt om hem uit te lezen!
  • Branwen zei: Ik moet nog even wachten totdat ik het boek kan lenen, maar vind dat wel moeilijk hoor.
  • Edwinek zei: Volgens mij had ik het ook al eens geblogd (korte check: inderdaad, nl. http://www.edwinek.com/index.php?art=2300). Een ettertje. Overigens wel enigszins gewaagd om je held zo onsympathiek neer te zetten. Is ie al als e-book te vinden?
  • yak zei: Heb niet gezocht naar e-book, maar zal er vast wel zijn. Kunt papieren exemplaar wel lenen. Geldt ook voor Branwen, maar weet niet waar zij woont en of dat praktisch is.