KrakLog

Bijna olla uogala

Ze stonden al met stip bovenaan. De strandlopertjes, bij de strandvogels dan he? Want de mus was de leukste allround vogel. Die tijd is voorbij. Strandlopertjes zijn leuk en ik denk het nu wel zeker te weten, ze zijn het alsterleukst. Ze zijn nu zo leuk, dat ze eigenlijk weer een eigen categorie nodig hebben om andere vogels weer een kans te geven. Wat denken ze wel, daar een beetje met hun schattigheid alle andere vogels van het overdrachtelijke dak duwen! Nee, strandlopertjes zijn buiten mededinging. Alsof je ineens een gerenommeerd concertpianist mee laat doen aan een eerstejaars muziekschoolvoorspeelavond en die de prijs geven. Nee, het motto is: geef verdorie andere vogeltjes ook een kans!

 

  • Simone zei: Ligt daar nu het spectaculaire Wadden- sneeuwschuim? En ach, heeft ie een zielig pootje...daar weet jij vast meer over te vertellen. ;-)
  • yak zei: Waddenzeeschuim? Nee, ordinair Noordzeesop. Zielige pootje loopt wel los denk ik. Strandlopertjes doen hun naam eer aan, ik denk dat we hem hier mid-stap aantreffen.
  • Simone zei: Sneeuwschuim...;-)
  • Simone zei: Wat is het hier opeens stil...