KrakLog

Antwerpen ’12 deel 3 (The incident at the Park Lane Hotel)

Goed wel en vooral ook uiteindelijk veilig, op tijd en ongehavend, in Antwerpen konden we het dan toch ergens ook wel weer waarderen. Gewenning, zo’n trein, kinderziektes des dergelijks.

Buiten het station was de vraag: “Koffie?” al snel beantwoord met “Ja”, dus op naar de nieuwe vestigingsplaats van Caffénation die vorige keer met U foetsie bleek. De snelste weg daarheen is via het stadspark. Dat stadspark is driehoekig van aard en ik kan niet navigeren in driehoekige parken. Uiteindelijk kom ik wel bij een punt, maar doorgaans is dat de verkeerde. Toch noest doorgelopen in de hoop op een ander resultaat dan anders.

Hihi, lachte ik om het Park Lane Hotel, dat zich Park Lane Hotel noemt omdat het aan het park grenst. Helaas aan de van Eycklei en niet aan de parklaan. Wij het park uit en omdat ik dacht dat we naar de overkant moesten, staken we over ter hoogte van het Park Lane Hotel (daar ging ik dus de fout in). Voor het hotel ligt namelijk een onzichtbare anti-parkeer-drempel. Dus ik struikelen, eerst met een been, tweede been bijhalen en struikelen met been twee (want drempel best wel hoog) en vervolgens een korte vlucht door de lucht…

(lees in deel 4 (een onzachte landing))

  • Irene zei: En dat alles nog vóór de koffie, oef. Toch nog tijd gehad onderweg voor deze nijvere bladerenschepper.
  • yak zei: Ja, dat was nog in het park.