KrakLog

Al sla je me dood (niet doen)

Deze bjoetie zagen we op het wad. Leuk he? Lekker verenbolletje. Ik heb uitgezocht wat het waarschijnlijk was. In ieder geval een jonkie, maar dat is niet specifiek genoeg natuurlijk.1 Ik weet ook nog dat ik ook een foto van z’n opa had. Maar wat het nou was. Verdikkie 2 Ah, ik weet het weer, het is een kwikstaartenjong. Dus:

Kijk een foto van een kwikstaartenjong op het wad. Zucht.

Notes:

  1. Nu kan ik terugzoeken waar ik op uitgekomen was, maar daar heb ik niet zoveel zin in. Ik zit namelijk in de rode kamer te typen op mijn telefoon en dat wil zeggen dat ik moet gaan zoeken op mijn telefoon om te vinden waar die foto staat en wat ik daar bijgezegd heb.
  2. op dit moment geef ik het op en ga ik toch maar zoeken, want ik kan niet met zo’n half-af stukje aankomen, ah gevonden, tenminste wat ik er toen van vond, misschien bent u het wel met mij eens…